We offer you the most qualified service ensuring your business needs are always met

Over Ons

InterIT NV biedt uw KMO de perfecte oplossing voor de integratie van uw ICT infrastructuur. Op het vlak van bedrijfsnetwerken, servers, communicatie enz. begeleiden we u van A tot Z. We gaan zelfs verder.


Op basis van een grondige analyse van de behoeftes van uw bedrijf en activiteit, tekenen we een volledig concept uit. Op maat van uw budget begeleiden we u in de keuze van de juiste technologie en hardware. Ons team van specialisten verzorgt de installatie, configuratie en implementatie in uw bestaande omgeving. Na een grondige briefing van uw medewerkers en gebruikers, blijft onze supportafdeling ter beschikking om bijstand te bieden in geval van eventuele problemen.


InterIT NV levert een ruime waaier aan managed services. We verzekeren een 24/7 beschikbaarheid en monitoring van uw netwerk, applicaties en gegevens. We beheren en onderhouden uw infrastructuur en bieden u complete back-up en disaster recovery oplossingen.


U hoeft zich geen zorgen te maken over ICT zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit. InterIT NV streeft naar maximale convenience. We leveren geen producten, we geven u een betrouwbare, volledige dienstverlening. We bieden u een oplossing !


MicrosoftMitelVMWareCitrixJuniper NetworksCiscoBlackberryHPBelgacom