Microsoft Teams
close menu

Implementatie van Microsoft Teams, next-level cooperation

Vlot samenwerken met Microsoft Teams

Snelle en efficiënte communicatie is de kern van een goede samenwerking. Zowel offline als online. Als ICT consultancy bedrijf bedenkt en integreert INTERIT gebruiksvriendelijke digitale werkplekken bij middelgrote ondernemingen over heel Vlaanderen. Zo kan je ook op onze expertise rekenen voor de implementatie van Microsoft Teams in jouw bedrijf.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is de collaboratiehub van Microsoft Office 365 die zich expliciet toelegt op teamwork. Het professionele samenwerkingsplatform is eigenlijk een digitale gedeelde werkruimte die gegevens uit jouw vertrouwde programma’s centraliseert (zoals Word, Excel of OneNote) in projecten of teams.

De implementatie van Microsoft Teams biedt eindeloos veel mogelijkheden:

  • (video-) chatten of bellen met collega’s of klanten
  • online vergaderen of webconferenties houden
  • vergadernotities en taken bijhouden
  • vergaderingen opnemen om te herbeluisteren
  • bestanden creëren, bewerken en delen
  • schermen delen of overnemen
Microsoft Teams

Waarom is de implementatie van Microsoft Teams zo interessant?

eenvoudig

De implementatie van Microsoft Teams maakt samenwerken een pak eenvoudiger. Heen en weer mailen wordt overbodig en je vindt snel bestanden terug.

personaliseerbaar

Je kan het platform volledig afstemmen op de noden van je bedrijf, de afdeling of een specifiek project.

toegankelijk

Je kan de hub van Microsoft Office 365 altijd en overal raadplegen. Bovendien krijgt iedereen hetzelfde bestand te zien.

veilig

Gegevens in Microsoft Teams worden versleuteld en meervoudig geverifieerd m.b.t. identiteitsbescherming.

Bellen met Microsoft Teams

Dankzij Direct Routing is het nu mogelijk om oproepen te maken en te ontvangen met Proximus Calling Services for Microsoft 365, ook met mensen buiten je organisatie. Vraag onze consultants gerust naar een demo.

Wat kan INTERIT voor jou betekenen?

Onze consultants gaan eigenlijk steeds op dezelfde manier te werk. We analyseren jouw huidige situatie op vlak van IT en gaan na waar en hoe we kunnen optimaliseren. We bedenken een gepaste ICT-oplossing voor jouw onderneming, we implementeren ze, we staan in voor een proactieve ondersteuning en bieden je een opleiding.

Microsoft Teams

Interested?

Ben je overtuigd van de mogelijkheden? Heb je nog enkele vragen voor ons of wil je ons meteen inschakelen voor de implementatie van Microsoft Teams?

Support
Let's talk