Impakt 20230912 34
close menu

Over INTERIT

About INTERIT

INTERIT werd opgericht in 2007 vanuit de ambitie om ontzorging omtrent ICT te bieden aan Oost-Vlaamse kmo’s. Want wij zijn ervan overtuigd dat IT en telecom hand in hand gaan. Inmiddels is INTERIT uitgegroeid tot een referentiespeler in Oost- en West-Vlaanderen en ontzorgen we middelgrote ondernemingen.

Met een team van 40 ICT consultants zetten we vandaag in op expertise en end-to-end ondersteuning. Enerzijds richten we ons op kleinere omgevingen, waar we echt van A tot Z kunnen werken. Dat kan gaan van onderhoud van een volledige ICT-omgeving tot de installatie van één pc. Anderzijds ontzorgen we middelgrote ondernemingen met een projectgebaseerde aanpak van een specifiek traject.

Expertise is voor ons geen hol begrip. De kennis van onze ICT consultants loopt door van aan de tekentafel tot de oplevering van piekfijne documentatie en permanente monitoringdiensten. Zowel voor een on-site, hybride als cloudoplossing.

INTERIT is jouw IT-partner en begeleidt jou naar digitale transformatie. We rollen nieuwe tools uit en zorgen voor security, maar het is pas door de juiste configuratie, dat je de echte meerwaarde en kracht ervan ervaart. Reken ook op INTERIT voor opleiding en begeleiding van user adoption.

Onze IT-oplossingen

Onze connect, store en secure oplossingen gaan over verbinden. De verbinding van systemen, gegevens en applicaties, maar vooral van mensen. INTERIT zorgt onzichtbaar voor deze verbindingen door performante, stabiele en schaalbare (draadloze) netwerken in te zetten. We zorgen ervoor dat jouw applicaties en gegevens op elk moment toegankelijk zijn, ongeacht waar ze ondergebracht zijn.

ICT is meer dan ooit kwetsbaar voor externe bedreigingen. Daarom besteden onze ICT consultants ook bijzondere aandacht aan security. Incidenten vallen nooit helemaal uit te sluiten, maar we kunnen wél de impact ervan zo beperkt mogelijk houden, nadat we samen met jou de risico’s in kaart gebracht hebben. ICT hoort onzichtbaar, maar toch veilig en performant te zijn en bovenal hoort jouw ICT-omgeving gemoedsrust te brengen.

Want to become part of our story?

Deel jij onze visie op ICT en ben je ervan overtuigd dat jij een meerwaarde voor ons kan betekenen? We hebben enkele openstaande vacatures die misschien wel iets voor jou zijn. Of overtuig ons met een spontane sollicitatie!

Even samenzitten?

We maken graag tijd voor je vrij.

Support
Let's talk