Cyber security
close menu

IT security in elke laag van je onderneming

Zet jij jouw IT security goed in?

Elke onderneming, klein of groot, is een mogelijk doelwit van cybercriminelen. Trof jij reeds beveiligingsmaatregelen? Of wil jij de IT security in jouw onderneming sterk opdrijven? Als ICT consultancy bedrijf zijn we bij INTERIT gespecialiseerd in het bedenken, implementeren en beheren van end-to-end security oplossingen voor middelgrote ondernemingen.

No one-size-fits-all

Bij INTERIT bieden we IT-beveiliging aan in de vorm van antivirus-, firewall– en back-upoplossingen. We nemen alle beveiligingsniveaus in acht en stemmen daar vervolgens de uiteenlopende maatregelen op af.

Voor een ultieme cyberbeveiliging op maat van jouw onderneming is het een goede zaak om een IT security expert in te schakelen. Ongeacht of jij je nog in de startfase bevindt op vlak van cyber security, jouw IT-infrastructuur periodiek wilt laten onderhouden of enkel een security audit wenst, onze consultants springen op ieder gewenst moment in, zowel proactief als reactief. In elk geval bieden we een oplossing aan die beantwoordt aan jouw bedrijfsnoden, die meegroeit met jouw onderneming en die cybercriminelen geen kans geeft.

Cyber security

Cyber security leaders

Bij INTERIT reiken we ondernemingen security oplossingen aan van Palo Alto Networks, Trend Micro, Microsoft en Barracuda. Beide zijn invloedrijke bedrijven op het gebied van cyber security.

Next-level IT security in jouw onderneming?

INTERIT zorgt voor een solide cyberbeveiliging.

Support
Let's talk