Security audit
close menu

Verregaande ICT-veiligheid dankzij een security audit

Hoe veilig is jouw ICT-omgeving

Jouw ICT-omgeving is het hart van je onderneming. Je kan ze dus maar beter goed beveiligen om belangrijke data te beschermen en te allen tijde operationeel te blijven. Ondernam je reeds enkele stappen omtrent ICT-veiligheid of wil je je huidige security beleid sterk aanschroeven? Dat kan met een grondige security audit door INTERIT.

Een security audit door INTERIT

Als ICT consultancy bedrijf biedt INTERIT end-to-end oplossingen aan zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Naast technologieën die medewerkers, afdelingen en vestigingen met elkaar verbinden en storage en serveroplossingen, ontzorgen we je ook met security oplossingen.

Security audit

Wat analyseren we?

Is jouw netwerk wel goed beveiligd? Werd de firewall correct ingesteld? Zijn jouw verschillende apparaten goed beveiligd? Wie heeft er allemaal toegang tot jouw netwerk? Aan de hand van deze vragen trachten we een overzicht te krijgen van de veiligheid van jouw ICT-omgeving en achterhalen we waar zich kwetsbaarheden schuilhouden.

Vervolgens stellen we een uitgebreid rapport (een roadmap) op met realistisch advies en aanbevelingen. Ook op lange termijn zorgen we ervoor dat jouw roadmap up-to-date blijft.

Security audit

Haal je voordeel uit een security audit

Dankzij onze audit:

  • krijg je snel een overzicht van de veiligheid van jouw ICT-omgeving
  • weet je waar zich mogelijk kwetsbaarheden of risico’s bevinden
  • voorkom je dat data gestolen wordt of verloren gaat
  • kan je downtime en overbodige kosten uit de weg gaan
Security audit

Achterhalen hoe je jouw ICT-omgeving beter kan beveiligen?

Laat een security audit uitvoeren door INTERIT.

Support
Let's talk