draadloze netwerken
close menu

Een performant draadloos bedrijfsnetwerk

Boost your productivity and competitiveness

Je hele bedrijfsvoering staat of valt met een performant draadloos bedrijfsnetwerk. Veel ondernemingen voeren een modern workplace in, werknemers werken samen met Microsoft Teams, gebruiken Call Connect of communiceren met andere vestigingen. Een kwalitatieve wireless oplossing maakt dat alles mogelijk én zorgt ervoor dat jouw onderneming productief en competitief blijft.

Een draadloos bedrijfsnetwerk van een A-merk

Bij INTERIT kiezen we steevast voor de draadloze netwerken van Cisco Meraki. De IT-marktleider bedenkt en ontwikkelt innovatieve, veilige, efficiënte en betrouwbare netwerkoplossingen.

draadloze netwerken

Installatie en beveiliging uitbesteden?

Om er zeker van te zijn dat jouw draadloos bedrijfsnetwerk uiterst performant is, is het aangeraden de installatie ervan over te laten aan een IT-expert. Als ICT consultancy bedrijf is INTERIT gespecialiseerd in de architectuur, de implementatie, de ondersteuning en het onderhoud van jouw bedrijfsnetwerk. We houden rekening met het aantal gebruikers, de databehoefte per gebruiker, jouw veiligheidsnoden en de beoogde oppervlakte van jouw netwerk. Zo garanderen we je een oplossing helemaal op maat van jouw onderneming.

Verder is doordachte beveiliging van je netwerk essentieel. INTERIT staat in voor cyber security, firewalling, endpoint protection en security audits.

Een draadloos bedrijfsnetwerk dat presteert?

Daar zorgen onze consultants voor.

Support
Let's talk