Proximus Explore
close menu

Proximus Explore, een beveiligd privénetwerk op jouw maat

Een future-proof privénetwerk

Wil je als moderne onderneming competitief blijven, dan is een ICT-infrastructuur die jouw bedrijf als gegoten zit fundamenteel. Daar hoort ook een bedrijfsnetwerk bij dat flexibel is bij toekomstige evoluties. Vervullen jouw werknemers hun taken vanuit verschillende vestigingen? Dan is een beveiligd privénetwerk als Proximus Explore misschien wel iets voor jou. Bij INTERIT analyseren we jouw bedrijfssituatie en bedenken we ICT-oplossingen op maat. Verder staan we ook in voor de implementatie, het beheer en de ondersteuning. Zo kan jij je volledig focussen op jouw core business.

Proximus Explore, what is it?

Proximus Explore is een beveiligd privénetwerk dat enkel toegankelijk is voor jouw werknemers en hen in verbinding stelt met je gebouwen en apparaten, zelfs buiten België.

De netwerkoplossing is vandaag ook veel meer dan een statisch MPLS-netwerk. Een door jou beheerde, gehoste Next-generation firewall van Palo Alto Networks die netjes geïntegreerd wordt met jouw Active Directory (AD) biedt échte, next-generation security. Dankzij de hosting van jouw NG firewall in een Proximus Netcenter is internettoegang niet langer afhankelijk van één site. Dat biedt jou een groot voordeel gezien de toename van diverse clouddiensten.

Een uitgebreide status en dashboard geven je een permanent zicht op de performantie van je MPLS-netwerk. Contacteer gerust onze consultants als je een inzicht wilt krijgen in de werkelijke belasting per site, applicaticatie en meer.

Proximus Explore, what’s in it for you?

privé en veilig

Enkel jouw medewerkers hebben toegang tot jouw Proximus Explore netwerk, ook van op afstand.

flexibel

Proximus Explore is schaalbaar volgens de benodigde bandbreedte en het aantal sites. Je kan ook verschillende toepassingen integreren, waaronder crm, e-betalingen en cloud-applicaties.

betrouwbaar

Proximus beheert en monitort je netwerk proactief om incidenten te voorkomen en is 24/24 beschikbaar om problemen snel te verhelpen.

snel

Je bent zeker van een snelle internetverbinding (ongeacht het aantal gebruikers) en je hebt toegang tot het netwerk van al jouw vestigingen.

Nog vragen over Proximus Explore?

Onze consultants zijn steeds bereikbaar voor uitgebreid advies.

Support
Let's talk