SecureIT, onze nieuwe security-divisie
close menu

SecureIT, onze nieuwe security-divisie

Met veel enthousiasme kondigen we u graag een nieuw hoofdstuk voor INTERIT aan.
Enkele maanden geleden zijn we aan tafel gaan zitten met SecureIT en na een aantal gesprekken was er al snel een duidelijke symbiose merkbaar. Deze symbiose zetten we graag om in een sterke samenwerking waarin INTERIT SecureIT zal opnemen als aparte divisie.

SecureIT, a division of INTERIT

  • Wat betekent dit voor SecureIT? De naam, SecureIT, zal blijven bestaan. Ook blijven de website en de bijhorende contactgegevens behouden. Zo worden we dé expert op het vlak van security oplossingen. Luc Vanderveken, gewezen zaakvoerder van SecureIT, zal dus samen met CEO Karel Vyncke en senior solution architect Terah Lamont de cybersecurity afdeling van INTERIT verder uitbouwen.
  • Wat betekent dit voor u, als klant? U blijft uiteraard de vertrouwde service en expertise behouden. Maar deze overname biedt wel mogelijkheden om dit nog verder uit te breiden. Door deze integratie kunnen we u nog meer services, continuïteit en stabiliteit bieden. Een team van 25 medewerkers en een 24/7 helpdesk staan voor u klaar om deze services op maat van uw bedrijf aan te bieden. Daarnaast hebben we ook een sterke ambitie om verder te groeien als dé infrastructuur en cybersecurity expert en bouwen we onze partnerships met technologie vendors verder uit. Alles om u beter van dienst te kunnen zijn.

Nog vragen?

Contacteer ons of bezoek de website van SecureIT op www.secure-it.be

Support
Let's talk