Ufirst 3
close menu

18 maanden na de overname van UFirst: een terugblik

Looking back

1974. Guy Mulders richt ARC – voluit Auto Radio Center – op en groeit uit tot een referentie in de ruime Antwerpse regio. Niet enkel installatie van autoradio’s, maar ook van alarmsystemen, navigatie- en multimediasystemen vormen het steeds rijker wordend dienstenaanbod van ARC. Ook de allereerste autotelefoons worden door de ARC-technici geïnstalleerd. Bijna 50 jaar geleden!

autotelefoon     autotelefoon     Autotelefoon

1994. De lancering van het GSM-netwerk door “Proximus – Belgacom Mobile” legt de basis van een hecht partnership tussen Proximus en ARC. De jaren erna groeit ARC samen met Proximus als een kool. Middelgrote en grote ondernemingen vinden de weg naar de B2B-verkooppunten van ARC voor alle dienstverlening omtrent mobiele telefonie; niet enkel de installatie van GSM-carkits – maar ook het juiste tariefplan, data-abonnement en uitrusting. Het beheer van groter wordende vloten aan mobiele toestellen en smartphones wordt een hoeksteen van het aanbod, en is het tot vandaag gebleven!

proximus logoeerste gsm

2018. De wisselwerking tussen mobiele (data)communicatie en IT wordt steeds nauwer. ARC gaat verder als UFirst, en zet volop in op de integratie van (mobiele) datanetwerken in combinatie met IT. De volledige end-to-end ontzorging van de werkplek én de juiste Proximus-diensten. Het aanbod van UFirst is een schot in de roos, en de erkenning door Proximus als “Proximus Platinum Enterprise Partner of the Year” volgt nog hetzelfde jaar!

ufirst

2021. It take two to tango! Het Oost-Vlaamse INTERIT neemt UFirst over. In Oost- en West-Vlaanderen was INTERIT al lang een gevestigde waarde, ook in samenwerking met Proximus als Platinum Enterprise Partner. Niet enkel bereiken we nu een regio van De Panne tot Genk, ook het dienstenaanbod als ICT-integrator dekt 100% van de ICT-noden van de Vlaamse onderneming.

Looking forward.

2023. Bijna 2 jaar na de overname van UFirst merken we volop het succes van de kruisbestuiving tussen de voormalige UFirst-klanten en het rijke IT-dienstenaanbod van INTERIT. We zijn trots op ons aanbod aan end-to-end ontzorging van alle ICT-uitdagingen!

Ook voor de voorbije periode wordt INTERIT opnieuw door Proximus erkend als “Proximus Platinum Enterprise Partner” Op het jaarlijkse Proximus Enterprise Partner Awards Gala, ontvangt Karel Vyncke – CEO van INTERIT – hiervoor een award uit handen van Anne-Sophie Lotgering, Chief Enterprise Market Officer van Proximus. Een verdienste van het hele team!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een aanpak op maat van uw bedrijf!

Support
Let's talk