Zero trust netwerken
close menu

Verreikende zero trust-beveiliging van jouw netwerk

Netwerkbeveiliging zonder grenzen

Cyberbedreigingen betreden jouw netwerk niet enkel via een externe weg. Hackers slagen er ook in om toegang te krijgen langs een endpoint via onder andere phishing en verspreiden zich zo over je hele bedrijfsnetwerk. Klassieke netwerkbeveiliging detecteert en blokkeert de meeste aanvallen, maar biedt geen garantie op een volkomen betrouwbaar netwerk.

Dat in combinatie met het feit dat medewerkers steeds vaker vanop verschillende locaties werken en bestanden uitwisselen met derden, maakt dat we mee moeten evolueren naar een meer geavanceerde security oplossing, zoals zero trust-beveiliging.

Never trust, always verify met zero trust-beveiling

Zero Trust is een uitgebreid beveiligingsmodel dat ervan uitgaat dat er zich een lek binnen je netwerk bevindt. Het verifieert, machtigt en versleutelt elk verzoek in realtime, alsof het uit een open netwerk komt, en verleent dan pas toegang. Zo beveilig je gebruikers, apparaten en data en herleid je risico’s tot een minimum.

INTERIT, jouw betrouwbare service partner

Als ICT consultancy bedrijf is INTERIT specialist op het gebied van architectuur, implementatie, ondersteuning en onderhoud van end-to-end ICT-oplossingen. Zo ben jij er zeker van dat jouw netwerk 100% beveiligd wordt volgens de zero trust-principes.

Zero trust netwerken

Onze zero trust partners

Cisco Meraki

INTERIT is een partner van Cisco Meraki. De wereldwijde marktleider in cloudbeheerde IT ontwikkelt onder andere krachtige oplossingen in zero trust-beveiliging.

Juniper Networks

Daarnaast hebben we ook een partnership met Juniper Networks, een innovatieve leverancier van onder andere security oplossingen.

Interesse in een allround zero-trust netwerk?

Onze consultants staan voor je klaar.

Support
Let's talk